Fitnessshoppen

Sportsudstyr


Kom i form på en havetrampolin

Dette indhold er sponsoreret

Uanset om man er barn eller voksen, kan man få glæde af en havetrampolin. Den kan være en sjov tilgang til dagens motion, hvor man får et smil på læben samtidig med, at man træner motorik, balance og koordination. Det er en sjov måde at komme i form på, da man nemt kan tage sine børn med ud til leg og træning på en havetrampolin. Når man hopper, producerer hoppet en g-kraft, som hjælper til at opbygge muskler og forbrænde fedt i maven. Om man bruger en havetrampolin eller en nedgravet trampolin, så er de med til at trimme alle dele af ens krop – inklusiv hofter, mave, lår, arme og ben. Se udvalget af trampoliner her.

Hvad kan man træne på en trampolin

På en trampolin kan man uanset alder træne mange forskellige ting. Man kan træne ens generelle fysiske form, motorik samt balance og koordination. Derudover er trampoliner gode til genoptræning af skader samt til at forebygge skader. Der er et hav af træningsmuligheder, som kan foregå på en trampolin. Når man hopper i forskellige tempi og har skiftende bevægelser, så får man trænet alle muskler i kroppen. Det er en let måde at forbrænde en masse kalorier på samtidig med, at man skåner ens krop for skader.

Sundhedsmæssige fordel ved trampolin træning

Trampolin træning er en kraftig aerob træning, hvilket betyder, at den øger den hastighed, som ens hjerte pumper blod med, og dermed også ilt rundt i kroppen. En trampolin gør, at musklerne bliver styrket i det kardiovaskulære system, hvilket betyder, at man bliver bedre til at optage mere ilt til hele ens krop. Derudover kan man ved at hoppe på trampoliner forebygge sygdomme såsom type 2-diabetes. Når man hopper på trampoliner, udskiller det positive hormoner i kroppen såsom adrenalin, dopamin og serotonin. Trampolinen har mange sundhedsmæssige fordele, herunder øget kredsløbscirkulation, forbedret knogletæthed, forøget muskelstyrke, regulering af stofskiftet samt meget mere. Denne form for træning kan gavne hele familien – både børn og voksne.

Havetrampolinen er god til at komme i form med

Når man hopper bare 30 minutter på en nedgravet trampolin, så kan hjælpe på formen. Jo højere ens puls bliver på en nedgravet trampolin, desto bedre bliver ens form. Det er også en langt sjovere metode til at komme i form med end andre former for træning. Når man har det sjovt på en havetrampolin eller en nedgravet trampolin, så flyver tiden afsted. Det at hoppe på trampolin betragtes som en moderat til kraftig intensitetsøvelse, hvilket gør, at flere og flere vælger denne træningsmetode frem for at løbe eller cykle.

Vis alle samarbejdspartnere