Græsk salat

Tilbage i hverdags-trummerummet er det guld værd med nem nærende, grøn og velsmagende mad til familien. Vel at mærke retter som alle kan lide, og hvor børnene faktisk ønsker sig retterne igen og igen. Det har denne bog et bud på: “Mit familiekøkken – 80 nemme retter fyldt med grønt”, forlaget Godtfolk & Co, af Maria Vestergaard, bachelor i medicin og kvinden bag maduniverset mariavestergaard.dk.

4 personer
10 min

SÅDAN GØR DU:
Skyl agurk og tomat. Skær agurken i små, mundrette stykker, og halver tomaterne. Skær rødløg i tynde skiver. Bland agurk, tomat, rødløg og basilikum godt sammen i en skål eller en stor tallerken.
Skær fetaost i mundrette stykker, og fordel ud over salaten sammen med de blandede oliven og olieeddike- dressingen.

DET SKAL DU BRUGE:
• ½ agurk
• 200 g cherrytomater
• ¼ lille rødløg
• 1 håndfuld frisk basilikum
• 200 g blandede oliven
• 50 g fetaost

DRESSING:
• Olie-eddike-dressing


Prøv også opskrifterne:

Nuggets med pastapesto

Pasta med laks og flødeost

Artikler fra Krop+fysiks arkiv opdateres ikke.