Nuggets med pastapesto

Tilbage i hverdags-trummerummet er det guld værd med nem nærende, grøn og velsmagende mad til familien. Vel at mærke retter som alle kan lide, og hvor børnene faktisk ønsker sig retterne igen og igen. Det har denne bog et bud på: “Mit familiekøkken – 80 nemme retter fyldt med grønt”, forlaget Godtfolk & Co, af Maria Vestergaard, bachelor i medicin og kvinden bag maduniverset mariavestergaard.dk.

Nuggets med pastapesto

4 personer
30 min

SÅDAN GØR DU:

NUGGETS:
Halver kyllingeinderfileterne. Bland yoghurt, krydderier og presset hvidløg godt sammen. Vend kyllingestykkerne grundigt i yoghurtmarinaden og dernæst i rasp, så alle siderne er dækket.
Steg kyllingestykkerne på en pande med rigelig olie, til kødet er gennemstegt, og overfladen er sprød og gylden.

PASTASALAT:
Kog pastaen som anført på pakken.
Lad pastaen køle ned, og land den med pesto. Skær avocado og agurk i tern, og romainesalat i strimler. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.

SERVERING:
Nuggets kan fordeles over pastasalaten sammen med frisk basilikum eller serveres ved siden af.

DET SKAL DU BRUGE:

NUGGETS:
• 450 g kyllingeinderfilet
• 75 g yoghurt naturel
• 1 tsk. paprika
• 2 tsk. salt
• 1 fed hvidløg
• 100 g rasp
• neutral olie til stegning

PASTASALAT:
• 300 g pasta
• 2 modne avocadoer
• ½ agurk
• 75 g romainesalat
• salt og peber

DRESSING:
• Basilikumpesto

SERVERING:
• frisk basilikum


Prøv også opskrifterne:

Pasta med laks og flødeost

Græsk salat 

Artikler fra Krop+fysiks arkiv opdateres ikke.